top of page

ALGEMEEN

Deze website is eigendom van

Studio Hida

Blue Cake bvba

Familiestraat 25 2060 Antwerpen

Door deze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

 

BESTELLINGEN

 

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van de bestelling met de producten die u heeft besteld.

We doen ons best om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. De mogelijkheid blijft echter bestaan ​​dat een bepaald product niet meer leverbaar is, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bestellingen worden pas effectief verstuurd vanaf het moment dat de betaling is ontvangen.

 

LEVERING

 

Bestellingen moeten binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling aankomen, deze termijn kan variëren afhankelijk van de bestemming. Let op: de levertijd is indicatief en kan daarom niet worden gegarandeerd.

 STUDIO HIDA is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van uw pakket tijdens bezorging. Het is uw verantwoordelijkheid om het juiste afleveradres in te vullen. Bij het opgeven van een verkeerd afleveradres zijn de kosten voor een tweede levering voor uw rekening. Als uw gegevens niet volledig zijn, kan dit de verwerking van uw bestelling vertragen.

 


PRIJZEN & BETALING

 

Alle prijzen op de webshop van deze website zijn in euro's, inclusief BTW (21%) en exclusief transportkosten. De facturering gebeurt volgens de prijs op de orderbevestiging. Aankopen die via STUDIO HIDA worden gedaan, worden beveiligd via vertrouwde internetbetalingsverwerkingsbedrijven Stripe en PayPal. Alle persoonlijke debet- en creditcardgegevens die worden verzonden, worden afgehandeld via beveiligde verbindingen. STUDIO HIDA kan prijzen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

VERZENDKOSTEN

België

- 6€ voor bestellingen onder 120€

- gratis voor bestellingen vanaf 120 €

Nederland

8€ voor alle bestellingen.

 

INHOUD

 

De inhoud van deze website inclusief producten, teksten, afbeeldingen, beschrijvingen, data, ontwerpen, fotografie is met de grootste zorg samengesteld. De informatie op onze site kan echter typografische fouten of onnauwkeurigheden bevatten en is mogelijk niet volledig of actueel. STUDIO HIDA kan daarom op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving inhoud bijwerken, wijzigen of verwijderen. De inhoud is niet bindend en wordt uitsluitend ter informatie verstrekt. Tenzij anders vermeld, bezitten wij of onze licentiegevers de intellectuele eigendomsrechten op de website en het materiaal op de website. Al deze intellectuele eigendomsrechten zijn voorbehouden. U mag alleen pagina's bekijken, downloaden voor cachedoeleinden en pagina's van de website afdrukken voor uw eigen persoonlijk gebruik, met inachtneming van de beperkingen die hieronder en elders in deze gebruiksvoorwaarden zijn uiteengezet.

 

Je moet niet:

(a) materiaal van deze website opnieuw publiceren (inclusief her-publicatie op een andere website)

(b) materiaal van de website verkopen, verhuren of in sub-licentie geven

(c) materiaal van de website in het openbaar tonen

(d) materiaal op onze website reproduceren, dupliceren, kopiëren of anderszins exploiteren voor commerciële doeleinden

(e) materiaal op de website bewerken of anderszins wijzigen

(f) materiaal van deze website herverdelen (behalve inhoud die specifiek en uitdrukkelijk beschikbaar is gesteld voor herverdeling).

PLICHTEN EN BELASTINGEN

De koper is verantwoordelijk voor eventuele extra belastingen en heffingen. STUDIO HIDA is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die door derden in rekening worden gebracht.

OVERMACHT

STUDIO HIDA behoudt zich het recht voor om, in geval van overmacht, de verwerking van een bestelling te stoppen en de bestelling uiteindelijk te annuleren zonder enige schadevergoeding.

Overmacht is elke externe oorzaak en elke omstandigheid, niet direct gerelateerd aan producten en diensten geleverd door STUDIO HIDA, die niet de verantwoordelijkheid van STUDIO HIDA kunnen zijn.

RETOURNEREN

In het kader van verkoop op afstand aan consumenten die onder de wet van 14 juli 1991 valt, heeft elke consument het recht om de verkoper binnen 14 werkdagen na levering zonder boete of rechtvaardiging te laten weten dat hij zijn aankoop wil annuleren.U kunt het pakket openen en de inhoud controleren, maar het product moet ongebruikt worden geretourneerd met alle labels, hang-tags enz. eraan bevestigd. BELANGRIJK: bij Yoga matten mag het papier rond de mat NIET zijn verwijderd. Goederen moeten worden beschermd in een doos of plastic zak. Er mag geen tape op het product of de verpakking van het product worden aangebracht. Alle producten moeten in een doos worden geretourneerd, zodat ze niet kunnen worden beschadigd. Wanneer je iets per post retourneert, voeg dan het originele ontvangstbewijs toe in de doos. Als je er geen hebt ontvangen of het verloren bent, neem dan contact met ons op via hallo@studiohida.be. Het adres is Familiestraat 25, 2060 Antwerpen, België.

Producten mogen alleen worden geretourneerd met voorafgaande toestemming van STUDIO HIDA. Nadat STUDIO HIDA de schriftelijke goedkeuring heeft gegeven, wordt het product vervangen of terugbetaald, afhankelijk van de beschikbaarheid van vergelijkbare producten en de wensen van de klant. Producten onder garantie worden alleen teruggenomen indien vergezeld van een factuur.

 

 

AANSPRAKELIJKHEID

 

STUDIO HIDA is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook, fysiek, materieel of immaterieel. Eventuele schade veroorzaakt door verzending dient u zelf bij het postorderbedrijf op te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten.PERSOONLIJKE INFORMATIE

Door het bestellen van goederen of diensten via de internetsite van STUDIO HIDA staat de Koper uitdrukkelijk toe dat zijn persoonsgegevens worden verwerkt voor administratieve doeleinden zoals het beheren van een klantendatabase, het vastleggen van bestellingen, leveringen en facturen en het controleren van de solvabiliteit. Persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt voor promotionele doeleinden, gepersonaliseerde advertenties en / of andere (re) marketing gerelateerde doeleinden. STUDIO HIDA zal persoonsgegevens nooit openbaar maken of doorgeven aan derden, tenzij uitdrukkelijk gevraagd door de rechter of wanneer dit wettelijk verplicht is. STUDIO HIDA zal de Koper altijd op de hoogte stellen en uitdrukkelijk om zijn toestemming vragen voordat hij zijn persoonlijke informatie aan een derde partij verstrekt. Koper heeft te allen tijde het recht om zijn persoonsgegevens in te zien en te corrigeren. De Koper heeft ook het recht om de verwerking van zijn persoonlijke gegevens voor directmarketingdoeleinden zonder persoonlijke kosten te weigeren. Voor meer informatie kan de Koper contact opnemen met de Privacy Protection Commission in Brussel.

 

DUURZAAMHEID

We verkiezen de meest ecologische verpakkingen voor al onze producten. 

Ook hergebruiken we zoveel mogelijk inpak materiaal van onze leveranciers om zo de voetafdruk te verkleinen.  

 

ONLINE YOGA - LESSEN - WORKSHOPS - SESSIES - OPLEIDINGEN - REIZEN - CURSUSSEN 

Aankopen met betrekking tot het online yoga en meditatie platform, online trajecten en pakketten van Studio Hida worden niet terugbetaald.

Heb je een abonnement met een wederkerende automatische betaling kan je dit altijd laten stopzetten via hallo@studiohida.be

Studio Hida is niet verantwoordelijk voor ongevallen of blessures tijdens onze live en online lessen. Beoefen yoga steeds binnen jouw fysieke en mentale grenzen en luister naar je lichaam.

Yoga is niet altijd de beste oplossing. In deze situaties vraag je best raad aan je arts.

  • Bij psychische kwetsbaarheid zoals psychoses, schizofrenie en zware depressies wordt meditatie afgeraden. Ook rustige vormen van yoga zoals restorative- en yin yoga behoren tot deze categorie. Overleg met je arts of je dynamische vormen van yoga mag beoefenen.

  • Bij een depressie heeft yoga wel een gunstig effect op de mentale gezondheid. Zet je lichaam in beweging om ook mentaal in beweging te komen, maar doe dit enkel na overleg en positief advies van je arts.

  • Heb je fysieke beperkingen of gezondheidsproblemen? Overleg dan eerst met je arts welke vorm van yoga oké is voor jou.

  • Ben je zwanger en heb je geen yoga-ervaring? Dan kan je enkel starten met prenatale yogalessen. Heb je wel yoga-ervaring, dan zijn de andere lessen geschikt indien je deze aan je zwangerschap weet aan te passen.

Blijf regelmatig ook lessen volgen bij een ervaren gecertificeerde yoga docent. 

Zo brengen je oefeningen meer op en verdiep je je nog meer in yoga.

 

Inschrijvingsgeld is onder geen enkele voorwaarde restitueerbaar voor eender welke van onze activiteiten.

 

bottom of page