Over ons

Studio Hida heeft een missie, jouw leven vullen met betekenisvolle self-care rituelen en zoveel mogelijk mensen van de voordelen van een holistische levensstijl te laten genieten. Op ons online platform bieden wij authentieke Nederlandstalige online yoga- en meditatielessen aan. 

Voor workshops en cursussen kan je ons over heel Vlaanderen en Nederland vinden vinden, wij bieden een gamma aan holistische, yoga- en meditatie workshops aan, verdiepende yogacursussen, women's circles, groep coachings en massages.

Sinds kort lanceerde we de 'Online Academy' waar je je laat coachen naar meer welzijn en minder stress in ondermeer het Life-Work balance traject.

 

Studio Hida biedt authentieke sessies aan voor iedereen, ongeacht je ervaring, afkomst of religie. Bij Studio Hida geven enkel gecertificeerde en ervaren docenten sessies met een hart voor yoga, meditatie en holisme.

Ine Maes

Ine (°1981), de bezielster van Studio Hida, maakte voor het eerst kennis met Yoga in 1998 aan de dansacademie en sindsdien is yoga een onmisbaar onderdeel in haar leven. Na het ondervinden van al de voordelen van Yoga en na 13 jaar zelf les te hebben gevolgd, besloot ze om haar eerste certificaat in Ashtanga Vinyasa Yoga te behalen. Dit was de eerste van wat een traject van teacher trainings, workshops en studie zou zijn in zowel de praktijk als filosofie, ondermeer bij gerenommeerde leraars zoals Carlos Pomeda en David Swenson. Dit voor de energie, de inspiratie en omdat ze een yoga student voor het leven is. Ine doet niets liever dan reizen en daarom is les geven op retraites en ze organiseren haar grootste passie. De holistische aanpak op haar retraites geeft haar het meeste voldoening. Ine heeft ook een holistische coaching praktijk waarin ze mensen begeleid van het 'nu' naar hun doel. 

Reeds 25 jaar heeft ze ervaring in het geven van groepslessen en geeft sinds september 2018, een verdiepende yoga cursus. Ine is ook de lead teacher van de vooraanstaande teacher training van Antwerp Yoga. 

Verder is Ine gek van boeken, schrijven, de natuur en haar kinderen Olivia, Max en Juliette.

Ine is ook de auteur van Zen parents - Yoga, meditatie en self-care voor drukbezette ouders, Stress en Slaap.

"Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het goede wat yoga en meditatie kan brengen, het maakt de mannen zachter en de vrouwen sterker. Ik geloof dat het belangrijk is om een balans te brengen in onze yoga practice. Daarom combineer ik mijn dagelijkse Ashtanga Vinyasa Yoga practice met Yin Yoga en meditatie."

IMG_6180.jpg

Valerie Rousseau

Valerie geeft Vinyasa yoga en Easy Flow lessen op het online yoga platform. Valerie startte in 2010 met yoga omdat ze op zoek was naar een sport dat ze leuk zou vinden. Tijdens de eerste vier lessen voelde ze zich wat verloren tussen al die vreemde woorden en bewegingen, maar ze voelde wel onmiddellijk dat dit iets was wat ze verder wilde onderzoeken.
Hoe was het mogelijk om zo elegant op de ademhaling te bewegen? Het zag er zo geweldig uit dat ze hoopte het ooit zelf te mogen ervaren.
In 2014 besloot ze om haar eerste Teacher Training the volgen om zich in de wereld van de yoga te verdiepen. Die opleiding heeft de kiem gelegd van haar verdere yoga practice. Ondertussen volgde ze nog een 4tal TT’s en is ze ervan overtuigd dat ze een leven lang student zal zijn.
Valerie werkt ook als massage therapeut, kan enorm genieten van quality time met vrienden en familie, gaat graag eens chique eten met haar lief en is de mama van Pina.

IMG_6184-Edit_edited.jpg

Babs Boumans

 

Babs zette haar eerste stap op de yogamat in 2002. Zeven jaar later begon ze les te geven.

Ze volgde een opleiding in Hatha yoga (Sivananda) en verschillende opleidingen in Vinyasa en

Yin yoga (bij Rusty Wells, David Lurey en Mirjam Wagner). Sinds  2018 levert ze een prachtige bijdrage aan onze yoga cursus. Haar focus ligt op een aangepaste gezonde houding, een zinvolle flow, bewust bewegen/ademen en dat onderliggende sprankeltje plezier.

Babs heeft haar eigen yogaschool in Hove 'Yoga Gloed'.

IMG_6184_edited.jpg

Mirte Van Haver

Mama van Mia & Leo, zotte doos en goedlachse yogi met handen die énorm graag masseren.

Mirte volgende in 2012 haar eerste yoga docentenopleiding na reeds een aantal jaren zelf yoga beoefend te hebben. In eerste instantie om zichzelf te verdiepen in yoga op en naast de mat. Daarna zijn er vele opleidingen en workshops gevolgd om zelfzeker en met de juiste tools anderen te begeleiden op de mat. Iedere opleiding heeft haar dingen geleerd die ze meeneemt in haar lessen en massages die ze geeft en het leven dat ze leidt. 

Verder wordt Mirte warm van cappuccino met havermelk, het voelen van de zon op haar huid en het verspreiden van positieve vibes. 

Schermafbeelding 2020-11-12 om 15.56.22.