Over ons

Studio Hida heeft een missie, zoveel mogelijk mensen van de voordelen van een holistische levensstijl laten genieten. Op ons online platform bieden wij authentieke online yoga- en meditatielessen aan en een holistische webshop.

Voor live sessies en cursussen kan je ons in Antwerpen vinden, wij bieden een gamma aan holistische en yoga- en meditatie workshops aan, verdiepende yogacursussen en yoga teacher trainings, holistische coachings, women's circles, groep coachings en massages.

Studio Hida biedt authentieke sessies aan voor iedereen, ongeacht je ervaring, afkomst of religie. Bij Studio Hida geven enkel gecertificeerde en ervaren docenten en therapeuten les en sessies met een hart voor yoga en holisme.

Ine Maes

Ine (°1981), de bezielster van Studio Hida, maakte voor het eerst kennis met Yoga in 1998 aan de dansacademie en sindsdien is yoga een onmisbaar onderdeel in haar leven. Na het ondervinden van al de voordelen van Yoga en na 13 jaar zelf les te hebben gevolgd, besloot ze om haar eerste certificaat in Ashtanga Vinyasa Yoga te behalen. Dit was de eerste van wat een traject van teacher trainings, workshops en studie zou zijn in zowel de praktijk als filosofie, ondermeer bij gerenommeerde leraars zoals Carlos Pomeda en David Swenson. Dit voor de energie, de inspiratie en omdat ze een yoga student voor het leven is. Ine doet niets liever dan reizen en daarom is les geven op retraites en ze organiseren haar grootste passie. De holistische aanpak op haar retraites geeft haar het meeste voldoening. Ine heeft ook een holistische coaching praktijk waarin ze mensen begeleid van het 'nu' naar hun doel. 

Reeds 22 jaar heeft ze ervaring in het geven van groepslessen en geeft sinds september 2018, een yoga verdiepingscursus met aansluitend een optionele teacher training.

Verder is Ine gek van boeken, schrijven, de natuur en haar kinderen Olivia, Max en Juliette.

"Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het goede wat yoga en meditatie kan brengen, het maakt de mannen zachter en de vrouwen sterker. Ik geloof dat het belangrijk is om een balans te brengen in onze yoga practice. Daarom combineer ik mijn dagelijkse Ashtanga Vinyasa Yoga practice met Yin Yoga en meditatie."

Valerie Rousseau

Valerie geeft Vinyasa yoga en Easy Flow lessen op het online yoga platform. Valerie startte in 2010 met yoga omdat ze op zoek was naar een sport dat ze leuk zou vinden. Tijdens de eerste vier lessen voelde ze zich wat verloren tussen al die vreemde woorden en bewegingen, maar ze voelde wel onmiddellijk dat dit iets was wat ze verder wilde onderzoeken.
Hoe was het mogelijk om zo elegant op de ademhaling te bewegen? Het zag er zo geweldig uit dat ze hoopte het ooit zelf te mogen ervaren.
In 2014 besloot ze om haar eerste Teacher Training the volgen om zich in de wereld van de yoga te verdiepen. Die opleiding heeft de kiem gelegd van haar verdere yoga practice. Ondertussen volgde ze nog een 4tal TT’s en is ze ervan overtuigd dat ze een leven lang student zal zijn.
Valerie werkt ook als massage therapeut, kan enorm genieten van quality time met vrienden en familie, gaat graag eens chique eten met haar lief en is de mama van Pina.

Babs Boumans

 

Babs zette haar eerste stap op de yogamat in 2002. Zeven jaar later begon ze les te geven.

Ze volgde een opleiding in Hatha yoga (Sivananda) en verschillende opleidingen in Vinyasa en

Yin yoga (bij Rusty Wells, David Lurey en Mirjam Wagner). Sinds  2018 leidt ze samen met Ine 

nieuwe yogaleerkrachten op in Antwerpen en levert ze een prachtige bijdrage aan onze yoga verdiepingscursus. Haar focus ligt op een aangepaste gezonde houding, een zinvolle flow, bewust bewegen/ademen en dat onderliggende sprankeltje plezier.

Babs heeft haar eigen yogaschool in Hove 'Yoga Gloed'.

Melissa Cappelle

Certified massage therapist

 

Melissa deed jarenlang ervaring op in gerenommeerde wellnesscentra in Knokke-Heist en Antwerpen. Melissa: "De meeste massages gebeuren volgens vaste protocols, maar ieder lichaam is anders. Daarom stel ik pasklare behandelingen samen die focussen op wat jouw lichaam en gelaat nodig hebben."

Damian Corlazzoli

Dami, man van Ine en medezaakvoerder, is beroepsmuzikant en combineert zijn job met de Studio Hida webshop en het monteren van de online yoga- en meditatiesessies. 

Verder is hij de boekhoudkundige kracht in ons team en kan je ook van hem een antwoord op je mailtje verwachten. 

Vanessa Jaich (UK)

Vanessa is onze gast-docent op de Yoga Intensive Retreat in Marokko (nieuwe datum snel online).

Vanessa has been immersed in yoga practices and teaching for many years and feels a deep sense of gratitude for how it can transform people's lives. traveling to India numerous times to deepen her practice in the Ashtanga Yoga Method and then later incorporating gentle Yin styles of yoga to bring balance to the body. 

She also co-founded and ran a yoga centre in Cape Town for a few years. She no works in fusing her experience of yoga, food and nutrition as a Nutritional Chef & Kitchen Coach for various health conditions from gut health, autoimmune to hormone balancing while she continues her studies in herbal medicine. 

Familiestraat 25

2060 Antwerpen

hallo@studiohida.be

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2020 by Ine Maes - Blue Cake bvba - Iban nr: BE26 7340 3656 1329     BIC:KREDBEBB

Privacy - Algemene voorwaarden