Welkom op ons online platform
BIG%20SUR-100_edited.jpg
Online yogalessen waar en wanneer jij wil

Je voelt je de laatste tijd wat gestresseerd? Je wil meer rust in je hoofd en lijf? Heb je gespannen spieren of ervaar je zelfs pijn?  Of je wil gewoon aan je conditie werken? Yoga zou de ideale manier zijn om je leven in balans te brengen. Maar - druk, druk - je vindt er de tijd niet voor of je ziet op tegen de verplaatsing.

 

Wij bieden jou betekenisvolle zelfzorg aan d.m.v. yoga en meditatie vanuit je eigen (woon)kamer, je werkplek en zelfs op zakenreis en op vakantie. Dit op je eigen tempo en wanneer jij wil. Het online yoga-platform is een plek voor mentale rust en een fitter lichaam, voor zelfzorg, stressreductie en heling. Vandaag kan je reeds kiezen uit +120 lessen en het aanbod blijft groeien.

 

Ontdek ons huidig aanbod en neem een abonnement op maat.

Wat mag je verwachten van online yogalessen?

Ook online begeleiden wij jou in je yoga en meditatie beoefening met de juiste aanmoediging en respect voor de grenzen van je lichaam. Samen gaan we voor een fit en gezond lichaam, een ontspannen geest en een gevoede ziel.  Je krijgt toegankelijke professionele Nederlandstalige yoga- en meditatielessen, met een warme en nuchtere toets gegeven door ervaren en gecertificeerde yoga docenten.

Je krijgt:
 • Onbeperkte toegang tot alle bestaande en nieuwe lessen op het platform.

 • Lessen voor elk niveau: absolute beginners, niveau 1, 1-2 & 2.

 • Verschillende yogavormen: van rustig tot dynamisch, kort, lang.

 • Quick Fixes: korte lessen die je meteen toepast in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld Quick Fix bij stress ...

 • Tutorials: korte lessen die je beoefening zullen verbeteren en verdiepen.

 • Groeiend aanbod. Vandaag heb je de keuze uit +140 lessen online yoga en een aanbod dat blijft groeien. Hou onze website, facebook pagina en instagram dus in de gaten.

Online yoga voor iedereen

Ben je een gevorderde yogi? Beginner? Of wil je gewoon eens proeven? Voelen of yoga iets voor jou is? Ons aanbod richt zich op elk niveau en elke stemming. Maandelijks komen er nieuwe lessen bij. Hou onze website, Facebook pagina en Instagram dus goed in de gaten.

Zwangerschapsyoga

Ons self-care zwangerschapspakket maakt gewoon onderdeel uit van ons online yoga en meditatie platform. Zo kan je niet enkel van het zwangerschapsyoga kanaal genieten maar van alle meditaties, yogalessen (indien je ze weet aan te passen), mantras en quick fixes, ... Bekijk wel eerst de zwangerschap introductieles zodat je weet wat je best wel en niet doet.

Fit en in balans blijven en goed voor jezelf zorgen, terwijl je je voorbereid op bewust ouderschap, doe je dus met ons mooi aanbod op het zwangerschapsyoga kanaal.

Ons zwangerschapsyoga docenten zijn toegewijde yogi's, moeders en ervaren lesgevers. 

Ook op dit kanaal staan lessen met een verschil in tijdsduur en intensiteit, van diepe ontspanning in herstellende yoga tot heerlijk bewegen om fit te blijven. Ook hier blijft het aanbod groeien en vergeet zeker niet je gratis proefles te volgen. 

Hoe werkt het?

Een laptop, tablet of smartphone, een rustig plekje voor jezelf en comfortabele kledij.  Meer heb je niet nodig. Een yogamat is uiteraard handig.

Klik op 'prijzen en pakketten'. Je hebt de keuze tussen een maandabonnement of een abonnement voor drie maanden. Na je registratie en betaling, kun je meteen aan de slag. Je neemt onbeperkt à la carte deel aan de online sessies wanneer het jou het beste uitkomt. 

Liever eerst een proberen? Ook dat kan. Probeer eens een gratis proefles

Bestel hier je abonnement en ga meteen van start.

BIG%20SUR-101_edited.jpg

In ons aanbod

 Hatha
Hatha Flow
Vinyasa
Ashtanga
Yin
Restorative
Ouder & Kind
Easy Flow
Meditatie
Zwangerschapsyoga
Ademhaling
Tutorials
IMG_3680.JPG

Aan de slag: tips voor online yoga 

 • Zoek, indien mogelijk, een rustige plek in huis waar je vrij kan bewegen.

 • Laat je mat altijd liggen. Zo maak je de stap kleiner om te beginnen aan je yogaoefeningen.

 • Overschrijd je fysieke en mentale grenzen niet.

 • Ga pas over naar nieuwe gevorderde houdingen en lessen als je regelmatig de basis houdingen en lessen hebt beoefent.

 • Blijf ook andere yogalessen volgen bij een ervaren yoga teacher. Iets wat Ine zelf na 22 jaar ervaring ook nog steeds doet.

 • Volg dezelfde les meermaals. Zo moet je minder naar je scherm kijken en voel jezelf vooruit gaan.

 • Luister naar je lichaam, niets hoeft perfect te zijn, adem en geniet.

 

COME & JOIN US