top of page
Welkom op jouw online yoga en meditatie platform
Yoga en meditatie waar en wanneer jij wil

Met ons Online Yoga en Meditatie platform creëerde we bewust een programma waarvan je onmiddellijk de voordelen voelt van thuis, op je eigen tempo, diepgaande self-care te beoefenen. Yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen zijn dé technieken om ondermeer stress te reduceren en pijn te verlichten, je conditie te verbeteren, beter te slapen en vooral meer innerlijke rust en vrijheid te ervaren. We hanteren een holistische en helende benadering. Wij bieden je betekenisvolle zelfzorg aan tot in je eigen (woon)kamer, je werkplek en zelfs op zakenreis of op vakantie. 

 

Vandaag kan je reeds kiezen uit +160 lessen en het aanbod blijft groeien.

Probeer het nu 2 weken gratis
BIG%20SUR-100_edited.jpg
IneMaesyogaenmeditatie.jpeg
Wat je mag verwachten van online yogalessen

In je eigen huis begeleiden wij jou in je yoga en meditatie beoefening met de juiste aanmoediging en respect voor de grenzen van je lichaam. Samen gaan we voor een fit en gezond lichaam, een ontspannen geest en een fijn innerlijk evenwicht.  Je krijgt toegankelijke professionele Nederlandstalige yoga- en meditatielessen, met een warme en nuchtere toets gegeven door ervaren en gecertificeerde yoga docenten.

Je krijgt:

- Onbeperkte toegang tot alle bestaande en nieuwe lessen op het platform.

- Lessen voor elk niveau: absolute beginners, niveau 1, 1-2 & 2.

- Verschillende yogavormen: van rustig tot dynamisch, korte en langere sessies.

- Quick Fixes: korte lessen die je meteen toepast in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld Quick Fix bij    stress ...

- Tutorials: korte lessen die je beoefening zullen verbeteren en verdiepen. Bijvoorbeeld: zo voer je correct een downward facing dog uit.

- Groeiend aanbod. Vandaag heb je de keuze uit +160 lessen online yoga en een aanbod dat blijft groeien. Hou onze website, facebook pagina en Instagram dus in de gaten.

BIG%20SUR-101_edited.jpg
onlineyogaenmeditatie.IneMaes.Belgieennederland.jpeg

Online yoga voor iedereen

Ben je een gevorderde yogi? Beginner? Iets er tussenin?

Ons groeiend aanbod richt zich op elk niveau en elke stemming

Ben je zwanger? Op ons platform kun je zowel yoga lessen als meditaties terugvinden voor elke fase van je zwangerschap.  .

Hoe werkt het?

Ons online platform biedt je het comfort om thuis, of eender waar, je self-care rituelen te beoefenen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone, een rustig plekje voor jezelf en comfortabele kledij. Voor de dynamische stijlen heb je uiteraard ook een yogamat nodig.

Je hebt de keuze tussen een maandabonnement of een abonnement voor drie maanden en een jaar. Na je registratie en betaling, kun je meteen aan de slag. Je neemt onbeperkt à la carte deel aan de online sessies wanneer het jou het beste uitkomt. 

IMG_3680.JPG
Hatha Flow
Vinyasa Yoga
Ashtanga Yoga
 
Easy Flow
Meditatie 

Ademhalingsoefeningen 

Restorative Yoga
 
Tutorials
Yin Yoga

Zwangerschapsyoga 

Ouder & Kind
 
Quick-Fixes
Aan de slag: tips voor online yoga 

- Zoek, indien mogelijk, een rustige plek in huis waar je vrij kan bewegen.

- Laat je mat altijd liggen. Zo maak je de stap kleiner om te beginnen aan je          yogaoefeningen.

- Overschrijd je fysieke en mentale grenzen niet.

- Ga pas over naar nieuwe gevorderde houdingen en lessen als je regelmatig de basis     houdingen en lessen hebt beoefent.

- Volg dezelfde les meermaals. Zo moet je minder naar je scherm kijken, verdiep je je in de houdingen  en voel jezelf vooruit gaan.

- Plan je self-care momenten in, heb discipline. Gewoonte creëert karakter.

- Luister naar je lichaam, niets hoeft perfect te zijn, adem en geniet.

Yogaenmeditatiebelgieennederland.JPG
Come & Join us

Voor minder stress en meer innerlijke rust en vrijheid

Het liefst beoefen ik yoga in een studio. Bij weinig tijd beoefen ik het graag online/thuis. Voor mij is Studio Hida het eerste online platform dat een real life studio en teacher kan evenaren. De lessen zijn creatief en uitdagend. Er is een ruim aanbod aan verschillende stijlen en thema's. Ik kan een les kiezen aan de hand van poses die ik wil oefenen, hoe ik me voel, waar ik in wil verbeteren, wat bij mijn gezondheid past... Dat is voor mij heel waardevol! Ook de meditatie oefeningen zijn laagdrempelig en interessant. :)

Melle Q.

bottom of page