top of page
Welkom op het Studio Hida online meditatie platform.

Ons meditatie platform bied je dagelijks een moment om tot rust en bij jezelf te komen. Hier kun je een groeiend aanbod van tientallen geleide meditaties vinden. Wanneer je begint de mediteren wordt het aangeraden om je te laten begeleiden door een expert. Op die manier doorloop je de basisstappen met de juiste technieken en ontdek je welke vorm van meditatie het beste bij jou past. Er zijn beoefenaars die jaren blijven mediteren met begeleiding en anderen die het op een bepaald moment loslaten. Maar welke nieuwe vaardigheid we ook leren, het is altijd belangrijk om een ervaren leraar te hebben die we kunnen vertrouwen en waarmee we ons kunnen identificeren. Op de juiste manier leren mediteren is essentieel voor een levenslange beoefening.

Wees welkom, wij begeleiden jou graag naar een leven gevuld met diepgaande meditatie momenten en meer innerlijke rust en vrijheid. 

meditatie
Waarom je wil mediteren:

Meditatie is een wetenschappelijk onderzochte techniek die tientallen voordelen heeft voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Dit gaat van stressreductie tot kwalitatieve slaap, van een lagere bloeddruk tot een verhoogd immuunsysteem. Meer focus en geduld. Van minder negatieve gedachten tot een verhoogde ervaring van geluk. Meditatie zorgt voor een diepere verbinding met jezelf en anderen. Het leert je je gedachten te observeren en nodigt je uit om te onderzoeken wat in het leven werkt voor jou persoonlijk. Net zoals in alles is de sleutel tot succes een consequente beoefening. Dan komt de integratie; leren hoe je de kalmte en helderheid die tijdens meditatie zijn ontwikkeld, in het dagelijks leven kunt toepassen.

Wat je mag verwachten:

Begeleiding van een ervaren meditatie teacher en beoefenaar.

Meditaties voor elk niveau, tijdsduur en mood.

Een groeiend en nuchter aanbod. 

Meditatie tips.

Kwalitatieve opnames.

Begeleiding in je eigen taal.

Meditaties die zich richten op een bepaald thema zoals stressreductie, slaap, gronding en energie.

Bonus: meditatie voor kinderen en meditatie voor ouders.

Onbeperkte toegang, je kunt dus meermaals per dag begeleid mediteren.

Het platform is wanneer en waar je maar wil toegankelijk; op je smartphone, computer of tablet.

Een evenwichtiger leven met minder stress en meer innerlijke rust.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet je vragen te stellen via onderstaand contactformulier. We beantwoorden ze snel mogelijk. Wees welkom!

bottom of page