top of page
Stressvermindering
Studio Hida Podcast
Van ons voor jou

Welkom bij de Studio Hida Podcast. De podcast voor iedereen die nieuwsgierig is naar een leven vol zelfzorg op een manier die verder gaat dan de basis. we nemen je, met een nuchtere blik en af en toe een vleugje humor, mee op verkenning hoe je kan werken aan een dieper niveau van welzijn met holistische benaderingen zoals ondermeer yoga en meditatie. Je mag praktische tips, inspirerende gasten en inzichten verwachten die je helpen je eigen pas naar welzijn te ontdekken. Dit is niet je typische zelfzorg podcast, dit is diepgaande self-care.

Te beluisteren op Spotify of Apple Podcasts.

 

Enjoy!

Image by Chris Lynch
DDAO_INE-21.jpg
Exclusieve Podcast Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief die enkel over de podcast gaat. Geen droge nieuwsbrief over welk thema we belichten maar wel aanvullende tips, weetjes, oefeningen en af en toe eens een blooper ;-)

Meld je hier aan voor onze podcast mail

Merci voor je aanmelding!

Jouw podcast hosts

Ine Maes en Nathalie Van Vlerken; ondernemers, yoga en meditatie teachers en coaches. Moeders, part-time ploeteraars en yoga beoefenaars. Nuchter met een goede dosis zelfrelativering en ook met een missie: jou alle tools aanreiken voor een leven vol innerlijke rust en vrijheid.

Let's connect:

Instagram: @Studiohida, @Ine_yogini & @nathalievanvlerken

TikTok: @ine_studiohida

BF1197DC-2010-4A0D-A257-057BA8967964.JPG
Meld je hier aan op de Studio Hida nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

bottom of page