top of page
Soul Coaching
STUDIO HIDA_ZWART_WITRUIMTE.png

Holistisch coachen is een krachtige vorm van coaching die elk aspect van de mens benadert, zijnde lichaam, geest en ziel. Of je nu professioneel of op persoonlijk gebied vastzit, je weinig energie of een assertiviteitsprobleem hebt, je een gezondere levensstijl wil aangaan of je behoefte hebt aan een carrière switch, je last hebt van hyperventilatie, burn-out of stress, ... Zolang je een doel hebt, helpt coaching je van het heden naar jouw vooropgestelde doel te brengen. Tijdens het coachen worden er verschillende technieken gebruikt en indien nodig en gewenst, krijg je ademhalingsoefeningen, meditatie technieken en yoga oefeningen. Eventueel kijken we ook naar je voedings- en slaappatroon.

Holistische coaching kan je helpen je volledige potentieel te bereiken, je innerlijke kracht te activeren en transformerende veranderingen aan te brengen. 

Ware gezondheid is een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Oude wijsheid en geavanceerde wetenschap bieden ons een schat aan manieren om ons holistische welzijn te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Ik, Ine, werk graag in sessies zonder tijdslimiet. We starten de sessie en wanneer we voldoende bereikt hebben, beëindigen we ze. Op deze manier is een wekelijkse afspraak ook niet nodig. Heb je echter geen tijd voor langere sessies kan je hier ook terecht voor een sessie van één uur. De keuze kan ook in overeenstemming gemaakt worden afhankelijk van jouw intentie. We starten met een verkennend intakegesprek voor we het coaching traject aanvangen.

Indien je niet tot hier kan komen coach ik je graag online.

Voorwaarden

 

Sessies die niet binnen de 24 uur geannuleerd worden zullen volledig worden aangerekend.

1. Holistische Coaching

Heb je een doel en weet je zelf niet hoe je het kan bereiken? Ik help je graag op weg in jouw individuele coaching traject.

2. Stress - Burn-out & Welzijn Coaching

Uitgeput of gestresseerd? Ben je jezelf kwijt of ben je opgebrand? Ik ondersteun je graag om opnieuw energie en welzijn te vinden en om terug in je kracht komen te staan. 

3. Groepscoaching

Samen in groep naar een doel toe werken is een aangename, positieve en krachtige vorm van coaching. Tijdens groepscoaching sessies kom je samen tot meer inzichten, deelnemers leren dus niet enkel bij van de coach, maar ook van elkaar. Het werkt inspirerend om te luisteren naar hoe iemand iets succesvol heeft aangepakt. Ook kan je van op een afstand opmerken waar bij de ander het probleem ligt en vervolgens kan je deze inzichten voor jezelf in praktijk brengen. Het is de ideale omgeving om je creativiteit te herbronnen omdat je continu ideeën en inzichten met elkaar deelt. Waar jij misschien nooit eerder aan gedacht hebt, bedenkt iemand anders misschien wel voor jou. Tijdens de sessies zullen er ook momenten van herkenning zijn, je ontdekt dat je niet de enige bent die door bepaalde factoren wordt tegengehouden. 

 

Groepscoaching is laagdrempelig en toch diepgaand, er word je een traject aangeboden dat je dichter bij jezelf brengt en je leert luisteren naar je eigen noden. Je leert patronen doorbreken die je niet langer dienen en vervangt ze door nieuwe gewoontes. Je leert doelgericht actie ondernemen en bewuster te gaan leven. Wat ook je doel mag zijn, je komt dichterbij je authentieke zelf, je krijgt inzicht en je leert je doel uit te werken. Groepscoaching kan ook een mooie aanvulling zijn op jouw individuele coachingstraject.

4. Corporate support 

In-house ondersteuning om het welzijn van werknemers en leidinggevenden te verhogen als ook een workshop, lezing of webinar met hetzelfde doel, waarin we ziekteverzuim en burn-outs tegen gaan door wetenschappelijk onderbouwde tips and tricks. 

Voor meer informatie en offertes verwijzen we je graag door naar Ine haar coaching website 

Praktisch en prijzen

Prijs privé coaching sessie: 60€ voor 60 minuten

Trajecten en pakketten: prijs verschilt per traject, bekijk ons aanbod onderaan.

Waar: Studio Hida of online

Boek nu jouw afspraak: 

Stuur een mailtje naar hallo@studiohida.be of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina 

Voorwaarden:

 

Sessies die niet binnen de 24 uur geannuleerd worden zullen volledig worden aangerekend. Coaching is geen therapie, bij psychische kwetsbaarheid zal je beter geholpen worden bij een daarvoor gespecialiseerde therapeut. Wel kan een coaching traject, voor bepaalde mensen, parallel lopen met therapie. Maar dit moet op voorhand besproken worden.

Pakketten & trajecten
MALIBU (15 of 24.JPG
'Voltooiing heelt' traject

Is het voor jou een uitdaging om taken en doelen te voltooien? Misschien is het een vast patroon of zit je momenteel in een bepaalde fase waarin je een blokkade in je energie voelt die de voltooiing van taken, ideeën en dromen tegenhoudt? Het is diezelfde energie die wanneer het in balans is transformeert tot een innerljke krijger; de zelfverzekerde actie-ondernemer, de ceremoniemeester van onze dromen, de manifestator binnenin. 

 

Wil jij ook aan de slag gaan met jouw doelen en dromen, wil je die innerlijke krijger in balans krijgen? Boek dan nu jouw ‘voltooiing heelt’ coaching pakket. In deze 4 sessies zal ervan je gevraagd worden om naar binnen te kijken en word je uitgedaagd om zelf tot antwoorden te komen. Door deze effectieve manier van coachen kan je authentiek en bezielend jouw doelen en dromen waarmaken.

Praktisch:

Prijs: 220€, op voorhand te betalen.

Wanneer: 4 sessies van 60 minuten, op te nemen binnen 3 maanden voor het meest effectieve resultaat. Sessie 1 bevat ook een intakegesprek. 

Coach: Ine Maes

 

Waar:

Studio Hida Antwerpen of online

Boek nu jouw traject:

Stuur een mailtje naar hallo@studiohida.be of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina 

Telefonisch +32 468 05 76 72

Wil je na dit traject nog verder gaan met coaching kan dit met aanvullende sessies aan 60€ per uur.

'All day energy' groepscoaching traject

We werken, we plannen, we organiseren, we zorgen, we blijven gaan, tegen de energie dipjes drinken we koffie en we halen het einde van de dag op pure wilskracht. Totdat we dan uiteindelijk uitgeput neerploffen in de zetel. Steeds meer mensen worstelen met energiekwesties, we werken harder en langer en hebben steeds minder tijd om voor onszelf te zorgen of daarvan hebben we onszelf toch overtuigd. Net zoals kamerplanten water nodig hebben, moeten onze energiereserves regelmatig worden bijgevuld. In deze coaching sessies doorlopen we alle stappen om (terug) meer energie te vinden. 

 

Praktisch:

Wanneer: nieuwe data snel online

Prijs: 210€

Waar: Online via zoom gezien de huidige omstandigheden, uit de vorige editie is gebleken dat dit ook goed werkt.

Coach: Ine Maes

Er zijn minimum 6 inschrijvingen nodig om dit traject te laten doorgaan.

Boek nu jouw traject:

Stuur een mailtje naar hallo@studiohida.be of maak gebruik van ons contactformulier onderaan de pagina.

Community:

Indien je wenst kan je deel uitmaken van een besloten FB-groep, daarin kunnen jullie ideeën uitwisselen en elkaar motiveren en inspireren.

bottom of page