top of page
Intensives
STUDIO HIDA_ZWART_WITRUIMTE.png
yoga en meditatie workshops
Agenda

Self-care day retreat: nieuwe datum snel online 
Yoga Intensive cursus: nieuwe datum 2023 snel online

Self-care day retreat

Een dag voor jezelf die zal blijven nazinderen in je verdere leven. Het doel is jou te begeleiden naar de ervaring van meer evenwicht en vrijheid in een up-tempo samenleving. Tijdens deze day retreat krijg je niet alleen de kans iets betekenisvol voor jezelf te doen, maar ook alle tools om van self-care, en dus van jezelf, een prioriteit te kunnen maken. Guilt free en heerlijk productief. 

We starten de dag na een rustige ontvangst met een toegankelijke en deugddoende yoga en adem les (je hebt geen ervaring of flexibel lijf nodig) en gaan daarna over op een sessie die zowel informatief, introspectief als coachend is. Je krijgt ondermeer inzicht in stress en het zenuwstelsel en wetenschappelijk onderbouwde informatie over hoe je jezelf ten alle tijden in evenwicht kunt houden. 

De self-care coaching is introspectief en diepgaand. De focus ligt op het verkrijgen van inzicht in jouw persoonlijke noden en het ontdekken van de juiste middelen die voor jou werken. Hier geen one-size fits all, maar diepgaande persoonlijke zelfzorg. Je leert loslaten wat je niet meer dient en ja te zeggen tegen datgene dat je dichter bij jezelf en vrijheid brengt. 

Ook geniet je van een heerlijke Yin Yoga en reiki sessie gegeven door de altijd bekorende Nathalie Van Vlerken en een lekkere gezonde lunch. Ons doel is om jou te verwennen en je ontspannen thuis te laten komen. 

Het day retreat is toegankelijk en nuttig voor iedereen. Maar wanneer je behoefte hebt aan meer rust, energie, balans en vrijheid dan zal deze zelfzorg dag jou absoluut op de juiste weg helpen. Bij Studio Hida geloven we dat  zelfontplooiing en groei succesvol en helend zijn wanneer deze plaatsvindt in een veilige warme community. 

yogaretreat.jpg

Wanneer: Nieuwe datum snel online

Door wie: Ine Maes. Holistisch coach, yoga en meditatie teacher en auteur.

Gast docent: Nathalie Van Vlerken 

Planning:

09u00-09u30: ontvangst met thee en koffie

09u30-10u45: Easy Flow yoga en ademhaling 

11u00-12u30: Self-care coaching

12u30-13u30: Gezonde vegetarische lunch 

13u30-15u00: Self-care Coaching

15u15-16u15: yin en reiki sessie met Nathalie

16u30-17u00: Closing circle met meditatie, thee en chocolade

Prijs: 179€

 

Prijs voor leden met een jaarabonnement yoga en meditatie: 165€

 

Inclusief: water, thee en koffie. Gezonde lunch en alle sessies. 

Mee te nemen: notebook en schrijfgerief 

Locatie: Zaal Van Trier Antwerpen

Extra: 10% korting op Ine haar boeken, ter plaatste aan te kopen. 

Plaatsen zijn beperkt, reserveer snel je plekje

Schrijf je hier in. 
Self-care Day Retreat

Selecteer een item (€)

Bedankt voor je aanmelding. We zien je daar!

onlinemeditatieles.jpg
Yoga Intensive

Vraag jij je soms af waar en wanneer de yoga traditie ontstond of wat de dieperliggende betekenis is van een yoga houding? Ben je beniewd naar het effect van yoga op jouw lijf en leven? En hoe zit het nu juist met de volle en nieuwe maan en de beoefening van yoga? Vraag je je af hoe Ganesha aan zijn olifantenkop komt en wat de symboliek is achter de Goden? En wat is nu eigenlijk de juiste betekenis van Hatha Yoga? Wil je ontdekken welk type van meditatie het beste bij jou past? En ben je benieuwd naar de hele filosofie achter deze prachtige levenswijze? 

Dan is deze cursus iets voor jou!

De inhoud van deze cursus is een mooi aanbod voor iedereen die zich wil verdiepen in de beoefening van Yoga. Niet enkel Asana’s (yoga houdingen) maar Yoga in zijn geheel, op en naast de mat. We hanteren een nuchtere aanpak en kijk op yoga, zonder van de traditie af te wijken. Wat je hier leert is grondig onderzocht en authentiek. We gaan voor de juiste combinatie van theorie, praktijk en coaching. Deze verdiepende cursus kun je volgen ongeacht of je wil gaan lesgeven of niet. Het is ook dé perfecte vooropleiding voor eender welke yoga teacher training. 

Deze fijne interactieve yoga cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We zorgen ervoor dat er aan ieder zijn individuele noden wordt voldaan. Je wordt uitsluitend begeleid door professionele docenten met jarenlange ervaring en een toegewijde yoga practice.

De Yoga Intensive bestaat uit 5 live cursus dagen in Antwerpen. Daarna krijg je nog 3 maanden toegang tot zowel theorie als praktijk video lessen op het online cursus platform. Deze lessen kun je volgen wanneer het jou uitkomt om je kennis en beoefening verder te verdiepen. Ine zorgde ervoor dat ook de lessen die je thuis volgt duidelijk, gestructureerd en niet te tijdrovend zijn. Een les van anderhalf uur wordt bijvoorbeeld verdeeld in 3 video's.

 

Deze yoga intensive cursus dient ervoor om je te motiveren yoga toe te passen in je dagelijkse leven en je practice te verdiepen. Om je passie voor Yoga aan te wakkeren of te vergroten en om tot diep in de binnenste laag op zoek te gaan naar jezelf, om rust en vrijheid te vinden.

 

Wees welkom!

yogateachertraining.jpg
yogacursus.jpg

Voor wie: Voor zij die hun yoga practice willen verdiepen en verrijken en voor aspirant yoga teachers. 

Wanneer: Nieuwe datum 2023 snel online, 5 dagen: 09u30-17u30

Prijs: early bird 999€. Na early bird: 1200€

 

Prijs voor leden met een jaarabonnement online yoga en meditatie: 950€ Early bird prijs, 1200€

Door wie: Ine Maes

 

Gast docenten: Babs Boumans en Teune Van der Wildt

Locatie: Antwerp Yoga, Frankrijklei 107 2000 Antwerpen

Online: Studio Hida cursus platform

Extra: 10% korting op Ine haar boeken, te verkrijgen tijdens de Intensive. 

Yoga Intensive

Selecteer een item (€)

Bedankt voor je aanmelding voor de Yoga Intensive Cursus. We zien je daar!

Voorwaarden deelname Intensives, workshops & sessies

Op basis van het aantal inschrijvingen wordt er bepaald of een workshop door zal gaan of niet.

Inschrijvingsgeld is niet-restitueerbaar.

Wanneer Studio Hida een workshop of Intensive annuleert krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

bottom of page