top of page
De-Warmste-Week.png
De Warmste Yoga Dag

Onze actie bracht 1203,24€ op!! Super merci iedereen voor jullie bijdrage en heel erg bedankt aan onze leerlingen van de Yoga Teacher Training; Katrijn, Marije, Daphne, Ellen, Charlotte, Joke en An voor jullie inzet, moed en fijne lessen!

Welkom op de pagina van 'de Warmste Yoga dag', waar we een hele dag Yoga en -meditatie lessen aanbieden waarvan de opbrengst integraal naar de warmste week gaat. We hebben gekozen voor 'leraars zonder grenzen' omdat alle kinderen recht hebben op goed onderwijs zodat ze de stap kunnen maken naar een beter leven. Het biedt niet enkel meer kansen maar ook vrijheid. En vrij zijn is een essentieel onderdeel voor een gelukkig leven. 

Tijdens deze actie ondersteun je niet enkel 'leraars zonder grenzen' maar ook onze toekomstige yoga leraars van de yoga opleiding die we hier ook een platform geven om leservaring op te doen.

Onze lessen zijn nuchter, zonder dat ze de authenticiteit van yoga verliezen, en toegankelijk voor beginners, al zullen meer ervaren yogi's ook niet op hun honger blijven zitten.

Kom je op de eerste dag van de winter, misschien wel tussen het kerstshoppen door, even verwarmen in één van onze lessen. Iedereen welkom!! 

We vragen een minimum bijdrage van 15€ per les die ter plaatse cash betaald mag worden. Meer geven mag uiteraard altijd! :)

Om een overvolle zaal te vermijden vragen we je om een plaats in de les(sen) te reserveren. Dat kan je HIER doen. Kan je toch niet komen? Wil je je dan ook weer even afmelden zodat er plaats voor iemand anders gemaakt kan worden?

Come & join us!

 

Namasté, 

Ine & het Yoga Teacher Training team

10u00-11u15: Ashtanga basic                                      Katrijn

 

11u30-12u30: Hatha Yoga                                            Marije

12u45-13u45: Yin Yoga                                                 Daphne

14u00-15u00: Ouder & Kind Yoga (5 tot 9 jaar)         Ellen       

15u30-16u30: Yin Yang Yoga                                       Charlotte

16u45-17u45: Vinyasa Yoga                                         Joke

18u00-19u00: Meditatie                                               Ine

 

Meer informatie over de lesstijlen kan u HIER vinden.

Voor alle praktische informatie kan u HIER terecht.

IMG_6413.jpg
bottom of page